Dagboek 15 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

Dagboek 15

Dagboek
Dagboek 15

Tom is twee dagen en twee nachten niet naar huis gekomen.
Toen hij eindelijk terug op dook was zijn wonde flink ontstoken en zat er een bult van eter boven op zijn kop, ook zijn rechter oog kreeg last van die ontsteking.
Michel Benats onze veearts hier in Heers was zo vriendelijk om Tom onmiddelijk van dat ongemak te verlossen en als of hij nog niet genoeg geplaagd was kreeg hij er nog eens twee spuiten er boven op. Normaal doet Michel grote dieren zoals keizersnede's bij koeien en geboortes van veulens en lammeren veel boeren doen op hem een beroep maar als het echt dringend is zoals onze Tom kan je ook bij hem thuis terecht als middag's hij komt eten.
Voor de zekerheid heb ik hem een paar dagen binnen gehouden al werden wij hier bijna gek van zijn geklaag want hij wilde natuurlijk naar buiten.
Normaal komt hij elke dag naar huis, eenmaal negen uur hoef ik maar te fluiten en een kwartier later hoor je in de verte al belletjes rinkelen.
Zijn eten staat klaar, dus aanvallen maar. Zijn bakje tonijn en kommetje melk en voor 's morgens droog voeding van Royal Canin voor actieve katten die veel buiten zijn.
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud