Dagboek 44 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

Dagboek 44

Dagboek
Dagboek 44

Deugnieten

Het is heerlijk om naar die kleine vrouwtjes te kijken, hoe ze spelen en door de kamer rennen met hun drie├źn terwijl Pukkie alles goed in de gaten houdt.
De kleintjes zijn het nu zo gewend dat we 's morgens even met hen spelen dat ze al om aandacht komen vragen voordat de wekker af loopt de boefjes.
Ze kruipen gewoon het bed op, we moeten wel lachen als ze ook die muisjes proberen mee te brengen ze zijn nog niet groot genoeg daarvoor. Mona Lisa gaat ondertussen eten terwijl de kittens met Pukkie en onze vingers spelen, ook de vissen in het aquarium vinden ze interessant, moet je die kopjes zien gaan van links naar rechts heel grappig.
Ik zou ze het liefste bij ons op de kamer houden maar Mona Lisa is krols aan het worden en laat de zorg van haar kittens meer en meer aan ons over met het resultaat dat wij bijna niet meer aan slapen toe komen.
De kleintjes zijn lief en speels maar door haar geschreeuw om de kater gaat onze nachtrust eraan, daarom gaan ze vandaag mee naar beneden.
Ondertussen zijn de andere katten het al gewend om langs de kattenren naar binnen te komen en Menetoh verhuist naar boven zodat ik haar beter kan opvolgen en Mona kan Maikey niet meer zien zitten in de venster hopelijk keert zo de rust terug en krijgen wij 's nachts onze slaap.
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud