Dagboek 46 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

Dagboek 46

Dagboek
Dagboek 46

Filmen

7 mei is voor mij een dag om nooit meer te vergeten.
TV1 is bij mij de kittens komen filmen wat later in het najaar wordt uitgezonden.
Hij heeft er ook bij gezegd dat hetgeen wordt uitgezonden ik ook op dvd krijg.
Hij heeft natuurlijk al dikwijls dieren gefilmd en reportages gemaakt maar de Pixie-Bob vond hij gewoonweg super.
Zulke katten had hij echt nog nooit meegemaakt zo aanhankelijk, zeker Mike met zijn robuust gebouwd lijf en zijn gigantische poten (6 tenen) en toch zo super lief en kalm. Dat vond hij geweldig.
Ook Macgyver moet niet onderdoen voor Mike. Hij heeft de rode gloed van de Amerikaanse Lynx of Bobcat met heel veel mooie spots.
De bedoeling was om de kittens te filmen maar meestal als je katten begint te filmen na 5 of 10 minuten houden ze het voor bekeken en zijn ze gewoon eigenwijs wat typisch is voor een kat.
Maar die kitten van mij gedroegen zich als kleine hondjes.
Zelfs als ik even probeerde weg te gaan voor eten of drinken moest de cameraman hollen want ze kwamen gewoon achter mij aan.
En hij dacht als hij ze op hun plaats zette in het gras dat ze dan gingen blijven.
Nou mis poes. Hij had amper zijn plaats terug ingenomen achter de camera of er kropen er al 2 van de 3 aan zijn broekspijpen naar omhoog. Ook de camera vonden ze interessant. Dan hadden we tenminste al een paar opnames van 1 kitten want dat kwam ook al aangehold.
Ze waren alle drie gewoon gek van de cameraman.
Ik ben Nicoline wel dankbaar voor deze cameraman die ze gestuurd had.
Hij had duidelijk een hart voor dieren.
Ze hebben alle drie het lieve karakter van hun papa.
Ook op dit nestje met Meneto uit Oklahoma heeft hij zijn stempel gedrukt: 2 poly en 2 straight foot maar alle vier zijn ze langharig.
Maar het gekke is ze hebben ook alle vier een verschillende lengte in staart. Kittens Mona
Het filmen van Meneto haar kittens vormde geen probleem. Zij lagen immers op een deken en zijn pas 8 dagen oud. Meneto hebben we even kunnen afleiden met een blikje tonijn net zoals de grootmoeder die lustig meemoedert. Maar diezelfde nacht is van slapen niet veel in huis gekomen. Waar we voor gevreesd hadden is ook gebeurd. 's Nachts is zij haar kittens beginnen te verhuizen onder ons bed met het nodige gepiep van de kleintjes. Natuurlijk iedereen wakker. Maar ik geef u op een briefje als je 's nachts om half vier je bed uit elkaar moet halen om die kittens daar onderuit te halen dan loop je er 's morgens bij als een zombie. De volgende nacht voor alle veiligheid de bench op slot gedaan. Gelukkig is de rust nu terug gekeerd en kan de bench terug open blijven.
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud