dagboek 52 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

dagboek 52

Dagboek
Dagboek 52

Kittens nieuwe thuis

Ik heb de afgelopen weken hele mooie foto's gekregen van de mensen die bij mij een kitten gekocht hebben van Mona Lisa en Maiky. Voor ik op vakantie vertrok zijn Domeniquie met La Perla en Stefanie en haar familie met Bo op bezoek geweest waarvoor mijn dank. Het was zo fijn om hen terug te zien en wat zagen ze er goed uit en ze hebben allemaal een heerlijk lief karakter en zijn erg speels.

Bo is een heel mooi dametje geworden met poly voorpootjes (zes tenen) een heerlijk lief karakter en helemaal niet schuw, ik vond het heerlijk om haar terug te zien en weer kunnen knuffelen. Ze loopt Stefanie overal achterna gelijk een hondje, ze gaat wel naar de andere huisgenoten om te knuffelen en te spelen maar zo gauw ze haar bazinnetje hoort hou je haar niet meer ze word dan ook op haar wenken bediend en verwend.
La Perla word dan weer verwend door Domeniquie terwijl hij in de keuken voor de koffie zorgt of het eten heeft zij heel wat te vertellen, ik vind het zo lief hoe ze steeds komentaar geeft als je iets tegen haar praat en zet hij de draagtas neer dan kan ze er niet snel genoeg in gaan want ze weet dat ze dan mee mag.
Ze is helemaal niet schuw en ieders vriendje ze is heel knuffelig en lief, ook zij was flink gegroeid
Ook joost van der spek van de Tatenhove in Texel, een plaats waar je heerlijk op vakantie kunt gaan, is heel blij met Lizzy. Ze is heel lief en de kinderen zijn gek op haar en ook met de andere dieren kan ze goed om zeker met Maicky de hond daar kan ze heerlijk mee ravotten, Ze is ook heel gemakkelijk in de omgang en houd van gezelligheid en knuffelen, ook van haar heb ik mooie foto's ontvangen waarvoor mijn dank aan Joost en Maria.
Makena een kitten van Menetoh en Maiky heeft een liefdevolle thuis gevonden Bij Nanda in Nederland, ook zij houd me op de hoogte en stuurt me foto's. Ze heeft net zo een kort staartje als haar moeder maar het stoere uiterlijk van haar papa Maiky, zo te zien op de foto vind ze de vissen nog steeds heel leuk. Ook het klimmen in de bomen vind ze nog steeds een heel leuk.
Ik vind het heel fijn dat ik de kittens kan zien opgroeien, om te zien hoe ze uitgroeien tot mooie sociale katten.
Tot nu hebben ze allemaal het karakter van Maiky een grote knuffelkont.

Dit is wat Nanda schreef over Makena:

Met Makena gaat het goed. Ze is stoer maar ook heel lief.
Ze is een echte knuffel- en schootkat, kan uren op schoot of in je vest liggen maar klimt ook in bomen.
Zit mijn grote kat achterna en is nergens bang voor.
Ze geeft me veel piepjes en mauwtjes en zit dan dus echt tegen me te praten. Zeker als ik thuis kom dan krijg ik een hele mauwsessie.
’s Nachts slaapt ze vaak naast mijn hoofdkussen, heel schattig.
En ze heeft nog nooit lelijk tegen iemand gedaan, alleen geblazen tegen mijn andere kat, maar die loopt zelf ook de hele tijd naar haar te blazen.
Het is een superkat en ik geniet erg van haar.
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud