dagboek 56 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

dagboek 56

Dagboek
Dagboek 56


20 november.

Nina gaat voortaan door het leven gaan als Dio.
Ze gaat wonen bij de familie Lipkens in Meuwen - Gruitrode waar ze heel veel knuffels gaat krijgen, want daar moet ze haar baasje alleen maar delen met een hele mooie Brit maar die is dan weer van het vrouwtje.
Ik kan haar blijven op volgen zo dat ik kan zien hoe ze gaat uit groeien, maar aan de foto's te zien voelt ze zich al helemaal thuis maar ik mis haar wel ze kon zo heerlijk knuffelen.
Makene heeft een hele tijd zitten miauwen en zoeken, gelukkig zorgt ons nieuwe katertje Monty voor de nodige afleiding en heeft hij zijn plaatsje bij Makene al veroverd.
Ik weet niet hoe hij het doet maar alle vrouwtjes hebben hem al voorzien van een wasbeurt, dat belooft voor later hij is een echte charmeur.


Dit is wat ze schreven:


Hallo

Dio is al goed gewend aan ons. 's Morgens komt ze bij ons op de zetel zitten om haar nachtelijke 'avonturen' te 'vertellen'. Ze volgt ons overal heen en is nieuwsgierig naar alles wat we doen. Ze test ook uit wat mag en niet mag. Als ze iets doet wat niet mag (op de tafel springen of op de vensterbank, in de wasmachine gaan liggen) Dan spuiten we haar een beetje nat met een plantenspuitbus, ze verschrik zich dan even. Dikwijls hoeven we de spuitbus nog maar vast te nemen en dan weet ze al dat iets niet mag. Ze leert dus snel bij.
Onze brit is nog steeds stapelverliefd op haar, maar zij nog niet op hem. Ze zoekt wel toenadering door eens aan zijn snuitje te gaan snuffelen of aan zijn staart te trekken. Toch blaast ze nog af en toe op hem. Maar dat is al erg verminderd.
met Ferre komt ze goed overeen: met de plantenspuit hebben we haar geleerd dat ze niet in het park of bedje mag kruipen. Mijn zus is ook a hier geweest met haar dochtertje en daar was ze heel lief mee, ze liet zich kusjes geven van dat kleine meisje.
Ik zal wat foto's meesturen zodat je kan zien hoe het me haar gaat.
22 November.


Als alles goed verloopt verwacht ik terug kittens eind Januari.
Macgyver en Mona Lisa hebben verleden week samen doorgebracht en er hebben verschillende dekkingen plaats gehad.
De krolsheid was bij haar wel doorgezet met alle gevolgen, Macgyver heeft af gezien hoe lief en aanhalig ze anders altijd is zo slecht geluimd was ze nu.
Ik had soms echt te doen met die lieve kater, na elke geslaagde dekking zag hij alle hoeken van de kamer letterlijk en figuurlijk.
Gelukkig is ze nu terug lief en rustig, volgende maand weten we meer.
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud