dagboek 57 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

dagboek 57

Dagboek
Dagboek 57


28 december.

Drie dagen grenslandhallen zitten er op en ondertussen zijn we een paar weken verder.
Het was heel fijn om te doen en volgend jaar doen we het beslist over, alleen dan wel op een andere plaats, het tochtte er verschrikkelijk en heb dat ook gemeld ondanks de frees deken die ik over Macgyver zijn kooi had gehangen is hij toch flink verkouden geworden, ook Maiky onze TV ster heeft een kou op zijn oog gehad, daar kan ik niet mee lachen gelukkig heeft de medicatie goed hun werk gedaan, maar het had voorkomen kunnen worden.
Gino is zijn stem bijna kwijt geweest zoveel drukte hadden we niet verwacht, ik heb zelfs bijna geen tijd gehad om te eten, maar het was wel fijn om te doen en de pixie's hebben zich uitstekend gedragen daar waren de mensen van onder de indruk dat ze zo rustig bleven en dat ik er mee rond wandelde op de arm en achter de stand.
Macgyver wilde niet wandelen in de gang die grote dikke honden en dat ge kef van die zenuwachtige Chiwawa's dan kwam daar nog eens die luidspreker aan te pas neen dat vond hij niet leuk telkens als ze iets om riepen dan zag je zijn oren naar beneden gaan zelfs de mensen die we uitleg gaven konden ons niet verstaan wat wil je dus hij wilde maar een ding ofwel in mijn armen ofwel de veilige kooi terug in.
Lang kon ik hem ook niet houden zeg nu zelf 9 kilo daar draag je niet lang mee rond en ik heb nog steeds last van een ongeval dat ik heb opgelopen in de zomer.
Daarom vind ik het zo lief van Gino dat hij alle uitleg heeft willen doen zodat ik regelmatig kon gaan zitten.
We hebben heel veel leuke reacties gekregen in de kerstvakantie komen verschillende mensen kijken naar de pixie's.
Ze hadden Maiky gezien op TVL en vonden hem geweldig mooi, tja hij is niet alleen mooi maar ook geweldig lief. Morgen gaat hij terug onder de douche, dat word weer lachen hij wil steeds het water pakken wat natuurlijk niet lukt.
Als ik nu die beelden terug zie van VTM schiet ik nog in de lach hetgeen ik moet zeggen komt er niet uit en hetgeen wat wel bij hun karakter past zeg ik niet.
De mensen van VTM waren heel vriendelijk maar toen ze die microfoon voor me hielden vergat ik gewoon datgene wat ik wilde zeggen, dat de pixiebob heel sociaal is speels en actief en net als een hond je overal volgt maar gereserveerd is naar vreemden toe.

Hierbij nog een paar foto's van onze lieverds:
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud