dagboek 58 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

dagboek 58

Dagboek
Dagboek 58


12 januari.

Nanda heeft me mooie foto's gestuurd van Makena in de sneeuw, ze vind het heerlijk, dank je wel Nanda, dit is wat ze vertelde.Hoe is het met Mona Lisa.. krijgt ze al een lekker dik buikje?

Ik las op de site van Karin dat Monty het niet leuk vond in de sneeuw.

Nou Makena.. is er echt dol op.

Ze was niet binnen te houden.. de buren hebben met hun stoel voor het raam gezeten om naar haar te kijken.

Alleen maar rennen, springen en heen en weer gaan door de sneeuw.

Ze kwam met dikke kluiten sneeuw onderaan haar buik binnen…daar mocht ik haar dan lekker afdrogen met de handdoek (daar gaat ze ook echt voor staan) en daarna.. weer naar buiten.

Ik stuur wel een paar mooie foto’s mee.

Ondertussen is deze dame bijna drie kilo en net zo groot als mijn andere kat.. en ook echt voor niets bang…ze daagt de ander kat echt uit en rent haar ook echt achterna…en als die gaat blazen… daar trekt ze zich niet echt veel meer van aan…ja ze is heel stoer.

Maar gelukkig ook enorm lief.. hele nachten ligt ze naast me op bed en avonden lang ligt ze op schoot…

Ik merk dat haar vacht steeds roder gaat worden en dat de stippen op de vacht steeds zichtbaarder gaan worden… maar haar mooie blonde kraagje blijft ze houden.. heel grappig om te zien.Dank je wel Nanda voor al die mooie foto's die je stuurt. Makena is echt prachtig geworden. Van mama het rode, van papa de spots. Met ons Mona Lisa gaat het ondertussen heel goed, dik en rond. Vandaag is dag 59 van haar zwangerschap. De kittens kunnen nu ieder moment geboren worden. Ze blijft nu ook heel dicht in de buurt. Ga ik naar beneden, gaat ze mee. Ook komt ze nu regelmatig om aandacht vragen, ook 's nachts. Ze wordt graag geknuffeld, al snel had ze door dat de kleintjes rustig worden als je over haar buikje streelt en dat mag ik nu heel veel doen.
Ook van Phiphi heb ik weer mooie foto's gekregen, alleen vind die de sneeuw maar niets, geef ze maar eens ongelijk op de verwarming is het veel beter, lekker warm. 
Ook van Joost in Texel heb ik rond de jaarwisseling een update gekregen van Lizzy samen met twee Bengaalse vriendjes en dat gaat prima. Met hun drietjes hebben ze heel veel ruimte in het mooie hotel in Texel waar ze heel erg verwend worden door hun baasjes.
Dio was mijn laatste kitten dat naar zijn nieuwe personeel vertrok en haar heb ik ook voor een stuk zien opgroeien tot een heel knuffelige kitten, het was niet gemakkelijk om haar nog te laten gaan, maar ik wist dat ze een geweldige thuis ging krijgen. Dit is wat ze schreef.

Met Dio gaat het heel goed. Ze gedraagt zich nu als een echt moedertje tegenover Ferre.
Bijvoorbeeld, als Ferre boven ligt en hij huilt, dan rent Dio meteen naar de babyfoon en legt ze haar oor ertegen. Soms geeft ze zelfs kopjes aan de babyfoon, precies of ze Ferre wil troosten.
Als Ferre aan het spelen is, wil ze kortbij hem zijn.
En ze ligt graag in Ferre zijn relaxstoeltje :) dat zie je op de foto's.

Dat is nu echt iets voor Dio. Ze is alleen nog meer gegroeid en nog liever geworden dan ze al was.
Mijn dank aan Daphne om dit allemaal met mij te delen.
Ook hier waren niet alle katten even gek op de sneeuw. Mona Lisa heeft er natuurlijk niet aan deel genomen omdat ze hoogzwanger is en Meneto kreeg ik met geen stokken buiten bij wijze van spreken. Zij moet helemaal niets hebben van dat witte spul en kijkt liever de kat uit de boom. Mike en Macgyver vonden het heerlijk, zeker als ze een vogel in de gaten kregen. Monty vond dat wit spul aan zijn voeten ook maar niets. Reighn en Makene liepen zo voorzichtig dat het meer sluipen leek dan lopen. Zo gauw als ze merkten dat de deur naar boven terug open was wisten ze niet hoe snel ze terug naar boven moesten, waar het lekker warm was.
Monty
Macgyver
Trixie
Mont Lisa
Mike
Reighn
Makene
Megan en Monty
Meneto
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud