dagboek 67 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

dagboek 67

Dagboek
Dagboek 67


30 juni

Verleden week maandagmorgen is Felle's het katertje van Perla overleden. Uit de autopsie bleek er een haar bal te zitten is dat kleine maagje van hem.
Op donderdag kregen ze hun eerste ontworming en was alles nog in orde, ook met Perla en die bleek op zondag een joekel van een ontsteking te hebben aan de laatste tepel, ook in die ernaast begon de ontsteking. Om vier uur zondagmorgen is hij dan naar de dierenarts gegaan en zondag voormiddag heeft hij mij op de hoogte gebracht.
zondagavond zijn we opnieuw naar de dierenarts gegaan maar het heeft niet meer mogen baten.
Een kitten verliezen aan een ziekte of een defect bij de geboorte daar kan ik nog mee leven maar dit, hier ben ik ziek van.
Ik moest nu drie meisjes gaan vertellen dat het katertje waar ze zich zo op verheugd hadden overleden was. Ik hoop dus echt dat ik dit nooit meer hoef te doen.
Het enige wat ik kan doen is dat ze als eerste kiezen uit het volgende nestje en het maakt niet uit welk kitten ze krijgen hem of haar aan de zelfde voorwaarden.
Ik hoop dat dit de pijn een beetje verzacht.
Sinds een week verblijven Perla en de kleintjes bij mij. De medicatie werkt goed en ontsteking is bijna helemaal verdwenen. door de medicatie heeft ze nu wel minder melk maar de papje's die ik ze maak maken veel goed en ze lusten het maar al te graag. Ook hun gewicht gaat mooi naar omhoog, hier ben ik best tevreden mee.
Sinds gisteren drinken ze ook melk uit een schoteltje maar de boefjes durven er ook met hun vier pootjes doorheen lopen dus dweilen maar weer maar dat is het laatste van mijn zorgen Ik ben veel te blij dat ze het zo goed doen en de ontsteking bij Perla bijna genezen is.

Felle's ligt nu begraven naast Jantje. Ook op zijn grafje staan nu witte rozen hij was zo mooi. 
Nina is hele goeie vriendjes met Pukkie.
Als ze merkt dat het tijd is om slapen te gaan staat zij als eerst langs mij om op gepakt te worden.
Meestal ga ik dan nog niet slapen want ik wil toch zeker zijn dat met de pixie's alles nog in orde is wat eten en drinken betreft.
Dat had die kleine heel snel door nu gaat ze beneden voor de trap zitten en ze zorgt er wel voor dat de gene die boven gaat haar op pakt.
Als ze een jaar is mag ze gaan rollebollen met Monty. 
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud