dagboek 68 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

dagboek 68

Dagboek
Dagboek 68


1 augustus

Wat gaat de tijd snel, nog drie weken dan gaan de kleintjes al naar huis.
Ze groeien als kolen en voor hun 9 weken best groot. Voor porta 21 dat ik besteld had bij zooplus laten ze letterlijk en figuurlijk alles vallen. Niets laten ze liggen in hun kommetje.
Hun gewone eten voor kittens eten ze ook nog wel en de droge brokken voor kittens van Royal Canin.
Sorry hoor maar ik ben bang dat ik ze een beetje te veel verwend heb, maar wat wil je met Perla haar ontsteking aan haar tepels hebben we de kleintjes vroegtijdig moeten scheiden van hun moeder en dan is het normaal dat ze meer vertroeteld worden.
Ze wegen nu tussen 1,5 en 1,6 kg. en zijn ontzettend lief. 
Nina gaat straks de kleintjes missen want ze spelen nu heel wat af.
Net een klein moedertje zoals ze met de kittens omgaat. Ik ben er zeker van dat ze straks een hele goede moeder gaat zijn voor haar kittens. Is ze geen schoonheid. 
Menetoh en haar dochter zijn allebei door de kater gedekt. Menetoh door Macgyver en Makené door Monty.
Ik had liever nog gewacht maar het probleem is dat de pil niet werkt bij deze dames en te dikwijls krols is ook niet goed want dan riskeer ik dat ze een ontsteking aan de baarmoeder krijgen en dan heb ik toch liever dat ze bij de kater gaan dan dat ze dat krijgen.
Mona Lisa is gaan rollebollen bij Macgyver. Als deze dekking gelukt is worden haar kittens verwacht eind september begin oktober.
De kittens van Menetoh en Makené worden respectievelijk half september en half augustus verwacht.
Als er nu eentje een ontsteking aan haar tepels krijgt zoals Perla gekregen heeft heb ik nu een extra moeder die de kittens kan opvangen indien dit nodig zou zijn. Zoals met Felle's, dat wil ik echt nooit meer mee maken.
Bij alle drie zijn er geslaagde dekkingen geweest, nu moeten we alleen nog afwachten. 
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud