dagboek 72 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

dagboek 72

Dagboek
Dagboek 72


11 november

Eerst en vooral wil ik iedereen bedanken voor de leuke updates en foto's waar ik uiteraard heel blij mee ben.
Ook al hebben ze allemaal een liefdevolle thuis gevonden je hebt ze tenslotte wel de eerste twaalf weken van hun leven verzorgt en vertroeteld.
Ik hoop wel dat ik dit jaar nog bij Karin geraak want ook daar zijn twee katertjes geboren van onze kater Monty.
Beide katers zijn poly en lijken heel erg op Gato en Felles, alleen heb ik voor dit jaar nog zoveel op het programma staan dat ik nu al tijd te kort heb.
We sturen elkaar wel foto's door en dankzij skype komen we ookal een eind maar ze persoonlijk vastpakken en knuffelen is toch een stuk leuker.
Op maandag 1 november zijn we naar kapellen gegaan om Jesse terug te zien. Ze hadden inderdaad niets te veel gezegd. Jesse is nog maar 8 maanden maar ze is nu al groter dan haar moeder Menetoh. Ze lijkt heel erg op Maiky maar ik zag er toch ook trekjes van Menetoh in terug. Terwijl Rudy en Gino de laatste hand legden aan de omheining kon ik binnen Jesse knuffelen en van de gelegenheid gebruik maken om foto's te maken.
Nog bedankt voor de vriendelijke ontvangst en het lekkere eten, we hebben enorm genoten.
Op zaterdag 6 november ben ik dan Noa gaan bezoeken. daar ik toch richting Leuven moest had ik met Arlette afgesproken om Noa een bezoekje te brengen.
Het was er heel gezellig met dank aan Arlette haar moeder voor de lekkere taart en koffie.
Het was fijn om Noa terug te zien en hij is nog steeds een lieve knuffel.
Hij is uitgegroeid tot een geweldige mooie kater, helemaal zoals ik gehoopt had dat hij zou worden. Groot met een wild uiterlijk met mooie spots en oortips. Hij is nog geen zes maanden oud maar de hormonen gierden al door zijn lijf. Voor alle zekerheid hebben ze hem laten castreren
Jaja, die Pixie Bobs ze kunnen er wat van.
Hij kende me nog en ik kreeg warempel een neusje van hem zo lief. Nu eindelijk die werken erop zitten die voor de winter gepland waren, kan ik eindelijk beginnen om de kittens te bezoeken.
De omheining zit rond de tuin en alle planten die giftig en schadelijk waren zijn er uit en hebben plaats gemaakt voor planten die kat vriendelijk zijn. Ook de verwarmde slaapvertrekken in de katers hun buitenverblijf is af. Voor die materialen heeft Gino gekozen voor doorzichtige panelen die ook gebruikt worden voor het dak van een veranda. Ze zijn dubbel en isoleren perfect. Nu de winter voor de deur staat en de dagen en nachten steeds kouder gaan worden kunnen ze nu gaan genieten van hun binnen hok. Ze kunnen er binnen langs een klap deurtje en In het voorste gedeelte staat het eten en water. Langs een doorgang komen ze in het tweede gedeelte waar ze een warmte mat hebben om op te slapen. Daar hun binnen verblijf doorzichtig is hebben ze een mooi uitzicht op de tuin en de vogels. Gino heeft er ook nog licht in aangebracht zodat ik er ook 's nachts een goed zicht heb, je weet maar nooit.
Het gaat deze maand nog druk worden. Op 20 november kan je de pixiebob ook bezoeken bij tuincentrum Schoubben in Borgloon en op 26, 27 en 28 november zijn we aanwezig in de grenslandhallen bij beestjes en baasjes.
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud