Dagboek 84 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

Dagboek 84

Dagboek
Dagboek 84


1 Februari

Alle kittens hebben in het voorbij jaar een liefdevolle thuis gevonden en doen het goed, het blijft moeilijk om ze te laten gaan na 12 weken.

Mama Nina is ook uit het fokprogramma genomen na een tweede keizersnede, ze word heel erg verwend door haar baasjes Sylvie en Kenny en hoop haar binnenkort terug te zien, ze is samen verhuisd met haar zoon Gismo.
Voor Macgyver is er ook een eind gekomen aan kater zijn, 5 jaar is lang genoeg geweest. Na zijn castratie heeft het lang geduurd voor hij eindelijk stopte met sproeien en eerlijk ik begon te vrezen dat het nooit zou stoppen maar het geduld van Sebastiaan en Pricilla hebben wonderen gedaan, hij is nu een lieve speelkameraad voor mister Yinx.
Macgyver zijn zoon Jaimy is een waardige op volger van zijn vader, we kijken uit naar de kittens die van hem geboren worden in het najaar.
Dit jaar is er ook een zoon van Monty en Nena naar het buitenland verhuisd, MJ (Monty Junior) helemaal naar de verenigde Emiraten van Dubai waar hij opgenomen word in het fokprogramma van Dantes Pixiebob, Ben er zeker van dat hij voor prachtige nakomelingen gaat zorgen met Poly net als zijn vader Monty bij ons.
Amstel Lager, de zoon van Makené en Monty gaat naar Florida naar Kyle Fuller van Aston Woods pixiebob's. Dit is een uitwisseling daar Cedar, de zoon van AstonWoods Timber en Aston Woods Easter Bunny, naar België komt.
Hij is een mooie aanwinst voor onze cattery en zo behouden we gezonde bloedlijnen zonder inteelt
Catsheavens Safiera is verhuisd naar Frankrijk naar Geraldine Pardo waar ze deel gaat uitmaken van het fokprogramma en het gezelschap krijgt van twee prachtige pixiebob's.
Het volgende nestje gaat voor April zijn met Yana en Indy en Forest Hunter Rayne Man. Indy is zwanger en Yana verblijft nu met Rayne Man. Ik hou jullie verder op de hoogte. 
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud