Dagboek 86 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

Dagboek 86

Dagboek
Dagboek 86

24 September

Hier dan eindelijk de foto's van de 5 kittens van onze prachtige Makené en Monty. De kleine pixiebobs eten al allemaal hun brokjes en hun nat voer, melk hoef ik niet bij te geven moeder makené heeft er meer dan genoeg, ze hebben allemaal bolle buikjes. Op 4 weken zijn ze voor de eerste keer ontwormd, nu ik had gedacht dat gaat wat geven maar het ging als een fluitje van een cent en mama stond klaar om hun snuitjes vakkundig te wassen.
Mij hoor je zeker niet klagen ze waren amper 4 weken oud als ze al alle 5 nat voer aten, mousseline van Gourmet, je moet ze horen smikkelen en mama maar likken zo mooi om ze bezig te zien.
Zo klein als ze zijn gaan ze mooi op de bak, ik had gedacht dat word een paar dagen naast de bak schoonmaken maar nee na twee dagen en het nodige gemopper van mama Makené gingen ze na twee dagen mooi op de kattenbak.
Het is toch geen zicht die grote drollen van Makené met daarnaast die kleine drolletjes van de kleintjes.
Nu beginnen ze allemaal pas echt leuk te worden, horen ze de klik van een blik dat open gaat staan ze al paraat. Het is een plezier om te zien hoe die boefjes spelen en klimmen, helemaal nergens bang van.

Ik wil jullie vragen om goed uit te kijken waar je een kitten koopt of een pup, ondanks de inspanningen van de verantwoordelijke fokkers in Amerika waar ik mee samen werk worden er nog steeds mensen belogen en bedrogen. Neem geen genoegen met voor meer informatie kan je me altijd bellen, wees maar zeker dat er veel niet klopt als de informatie niet duidelijk te lezen staat op de website.
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud