Ex Fok pixiebobs - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

Ex Fok pixiebobs

Fok Poezen
MajorTess Mona Lisa
Straight foot

Mona Lisa is terug herenigd met haar zoon Eros en woont bij Mark en Nadine de Ryck.
Catsheavens Red River Bobis Nina
Poly

Nina is geholpen na een tweede keizersnede stopt het voor haar. Uit de eerste dekking heb ik Yana genomen dus haar lijn gaat verder. Samen met haar zoon Gizmo gaat ze bij Sylvia en Kenny van den Bergh wonen.
Catsheavens Red River Bobis Ella
Straight Foot

Ella heeft een liefdevolle thuis gevonden bij Esther en Ray Westdijk in Nederland. Ze woont er samen met Pixie Bob Cayou en Flink
Meneto
Straight foot

Dit mooie meisje is de dochter van Indy Reighn en luistert naar de naam Prairiewyndes Meneto Nekonoh. Als je de kamer binnen komt kan je kiezen: haar oppakken of voorover vallen. Ze is een een geweldige vrijdoos. Ze is langharig met een klein fluffy staartje, net een konijntje. Ze volgt je overal en babbelt er lustig op los. Ze heeft een heel lief karakter. Als ze merkt dat je verder gaat dan probeert ze je vast te houden met haar voorste pootjes, zo lief.
Menetoh is na het derde nestje gesteriliseerd en is samen met haar kitten Makela bij Carine en Luc
Red River Bobis Macgyver
Poly

Macgyver is op 15 september aangekomen op Schiphol in Nederland, helemaal vanuit Wisconsin in Amerika met een tussenstop in Detroit. Hij is een super lieve kater. Hij is kortharig maar drager van het langharig gen. Hij heeft een mooie wildkleur, prachtige spots en poly voetjes. Hij heeft altijd veel te vertellen en is dol op aandacht en wandelen waar hij te pas en te onpas voor mijn voeten gaat liggen om geknuffeld te worden. Hij is heel lief en aanhankelijk en super knuffelig.
Na de laatste dekking bij Kiana Dutch is Macgyver geholpen. Uit deze laatste dekking van Macgyver en Dylana hebben we onze prachtige kater Jaimy gehouden die de plaats gaat innemen van zijn vader. Hij gaat met mister Jinx mee naar Sylvia en Sebastian.
Royal Dutch Pixie Mike
Poly

Deze mooie jongen is geboren op 12 mei 2008. Hij is Poly aan alle vier zijn pootjes en luistert naar de naam Mike. Hij heeft een hoog knuffelgehalte en babbelt er lustig op los. Hij geniet van de aandacht die je hem geeft, is heel sociaal ook naar de andere katten en onze Jack Russel. Zijn vacht is heel zacht met heel veel spots. Angst kent hij niet en hij is heel leergierig en nieuwsgierig naar alles wat hij tegenkomt Maiky is de eerste week van Juli 2011 geholpen nadat hij nog 1 keer voor nageslacht heeft gezorgd.
Hij mag nu gaan genieten van zijn vrijheid en de tuin tussen de vrouwtjes, waar hij zo dol op is.
Hoe graag we Maiky ook hadden gehouden als alter de vrouwtjes bleven zijn zinnen prikkelen. Een bewezen kater houden in een cattery waar krolse dames in rondliepen was geen goede beslissing. Hij is gaan wonen bij Lily en Will Hendrix in Nederland waar ook Trixie reeds een liefdevolle thuis had gevonden
Catsheavens Lina
Poly

Lina is geboren op 7 februari 2011. Ze heeft een geweldig lief karakter, staat heel hoog op haar poten met prachtige spots van de bobcat en mooie oortips. Ze heeft heel grote poly voetjes, 7 en 6 tenen vooraan, 5 tenen achteraan. Na 2 zwangerschappen hebben we besloten haar te laten gaan en haar dochter Sydney te houden. Lina was niet gelukkig als fokpoes en geniet nu van haar wel verdiende rust bij Danny van de Velde, Pixiebob Community en haar dochter Princess Glowing Moon waar ze heel gelukkig is.
Catsheavens Yana
Poly

Yana is geboren op 24 maart 2011. Ze heeft het prachtige uiterlijk met mooie spots van de bobcat, mooie oortips, een sterke kin een een brede muzzle. Ze heeft poly poten en een perfecte staart. Na een keizersnede is besloten om haar te herplaatsen. Ze heeft nu een liefdevolle thuis gevonden bij Leen Coenegrachts.
Catsheavens Jill
Straight foot

Jill is geboren op 4 mei 2012. Ze is een dochter van Catsheavens Yana en Aston Woods Timber. Jill is poly aan alle vier haar pootjes en ontzettend lief. Na een keizersnede heeft ze Narnia geadopteerd die ze niet meer wou loslaten. Ze is dan ook met hem mee verhuisd naar Tanja Wilmarts.
Aston Woods Cedar

Geboren op 30 Augustus 2011

Vader: Aston Woods Timber

Moeder: Potomac Smokey Brisket

Aston Woods Cedar is geboren in Florida en werd in 2013 opgenomen in onze cattery.
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud